Valuta:
goedkope schoenen,schoenen winkel,goedkope sneakers,goedkope sandalen,goedkope laarzen
Thuis ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring


Onze online winkel weet dat je omgeeft hoe de informatie over jou wordt gebruikt en gedeeld, en we waarderen uw vertrouwen en willen dat u vertrouwd bent in onze diensten en beveiliging zoals het betrekking heeft op uw persoonlijke informatie. Deze mededeling beschrijft ons privacybeleid. Door onze online winkel te bezoeken accepteer je de praktijken die in deze Privacy Notice worden beschreven.

Welke persoonlijke informatie over klanten verzorgt onze online winkel?

De informatie die we van klanten leren kennen, helpen ons om uw winkelervaring op onze online winkel te personaliseren en voortdurend te verbeteren. Hier zijn de soorten informatie die we verzamelen.

Informatie die u ons geeft: Wij ontvangen en bewaren alle informatie die u op onze website invoert of ons op een andere manier geeft. U kunt ervoor kiezen om bepaalde informatie niet te verstrekken, maar dan kunt u mogelijk niet veel van onze functies gebruiken. Wij gebruiken de informatie die u voorziet in de beantwoording van uw verzoeken, het uitvoeren van bestellingen, het aanpassen van toekomstige inkoop voor u, het verbeteren van onze winkelfuncties en het communiceren met u.

Automatische informatie: Wij ontvangen en opslaan bepaalde soorten informatie wanneer u met onze website reageert. Zo gebruiken we bijvoorbeeld, zoals veel websites, 'cookies', en we krijgen bepaalde soorten informatie wanneer uw webbrowser toegang heeft tot onze website.

E-mailcommunicatie: Om ons te helpen e-mails productiever te maken om de service en uw winkelervaring te verbeteren, sturen wij u soms nieuwsbrieven van onze diensten en producten, kennisgevingen van wijzigingen in ons beleid en bestellingen bevestigen. Als u geen e-mail van ons wilt ontvangen, behalve bestelbonnen en ontvangstbewijzen, kunt u uw voorkeuren voor "Abonnement" aanpassen door in te loggen op uw account.

Hoe zit het met koekjes?

Cookies zijn alfanumerieke identificatietekstbestanden die we doorgeven naar uw computer harde schijf via uw webbrowser om onze systemen in staat te stellen uw browser te herkennen en functies te bieden zoals het opslaan van items in uw winkelwagen tussen bezoeken.

Vragen
Vragen met betrekking tot onze Algemene Voorwaarden, Privacy Statement of ander beleid gerelateerd materiaal kunnen worden gericht aan ons ondersteunend personeel door te klikken op de link 'Contact' in het zijmenu. Of u kunt ons mailen
Terug