Valuta:
goedkope schoenen,schoenen winkel,goedkope sneakers,goedkope sandalen,goedkope laarzen
Thuis ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren


Verzendtermijn

Welkom op de website hier en wij bieden wereldwijd snelle verzending aan. Ons bedrijf zal de snelste verzending van de wereld, met inbegrip van EMS, DHL, en USPS nemen. Het merendeel van de bestellingen worden verzonden via de International Express Mail Service en het kost ongeveer 4-5 dagen om wereldwijd aan uw deur te leveren zonder verzendkosten. Wij zijn een professionele online dealer en werken samen met EMS lange termijn. U kunt bij de EMS Website worden gevolgd. Onder normale omstandigheden, als u op dezelfde dag bestelt en betaalt, worden de goederen de volgende dag verzonden. In het geval van vakanties kunnen zij op overeenkomstige wijze worden vertraagd. Normaal gesproken heeft de levering van pakketten 5 tot 7 dagen nodig om te komen tot de vaak vervoerde landen, zoals Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk.

Zorg ervoor dat u thuis bent als u verwacht wordt dat u aankomt.

Alle pakketten worden in een andere doos verstuurd.

Terwijl voor groothandel, neem dan contact met ons op! Snelle verzending en grote korting kunnen worden aangeboden.

Retourbeleid

In het onwaarschijnlijke geval van fabricagefouten, zouden we de producten zonder kosten voor de klant vervangen / repareren. Voordat u gemakkelijk kunt ruilen en retourbeleid, moet u contact met ons opnemen voor verzendadres voordat u de items terugstuurt. Goederen moeten binnen 8 dagen worden geretourneerd en alle items die naar ons zijn verzonden moeten in hun originele staat zijn, dwz onbeschadigd, ongewassen, met alle bijgevoegde labels.

Bevestig de kleur, grootte en stijl als u uw bestelling plaatst volgens de foto's die wij aanbieden. Na ontvangst van onze producten, als u niet tevreden bent met kleur of grootte, maar geen kwaliteitsproblemen, zijn de uitwisseling of gedeeltelijke terugbetaling van het aankoopbedrag beschikbaar. Retourzending is op koper's kosten.

Uitwisselingsbeleid

Als u artikelen voor een andere stijl wilt uitwisselen, gelieve ons het volgnummer te informeren nadat de artikelen terug zijn verzonden. Zodra we uw pakket hebben ontvangen, verzenden wij het item dat u reordert. Alle verzendkosten in verband met de uitwisseling van goederen zijn de verantwoordelijkheid van de consument. Als u nog vragen heeft over het uitwisselen van uw producten, neem dan contact met ons op!

Geen terugkeer of uitwisseling onder deze situaties:

1) Wij accepteren geen items die met een kwaliteitsprobleem die het gevolg is van subjectieve bewustwording van defecte goederen.

2) Wij accepteren geen retourneren van een item dat is gebruikt, beschadigd, gegraveerd of gewijzigd door de derde partij.

3) Wij accepteren niet onbevoegde artikelen, onjuist verpakte of onjuist verzekerde. Wij waarderen uw begrip.

Bestelling Annulering

Annulering van een bestelling moet worden aangevraagd voordat de bestelling is verzonden. Want we verwerken alle bestellingen zo snel mogelijk binnen 6-8 uur na het plaatsen van bestellingen, zodat we niet altijd een bestelling kunnen annuleren nadat deze is geplaatst. Uw begrip wordt gewaardeerd. Annuleringsverzoeken nadat de bestelling is verzonden, worden behandeld in overeenstemming met ons retourbeleid.

Vriendelijke kennisgeving

Als u uw volgnummer niet binnen 3 dagen na het plaatsen van uw bestelling heeft ontvangen, heeft uw e-mail server het mogelijk gezien als spam. In dit geval, neem dan contact met ons op voor hulp. Wij raden u aan om traceerbare verzending te gebruiken, omdat we niet verantwoordelijk zijn voor eventuele verloren pakketten. Voor overzeese bestellingen kan dit proces maximaal 30 dagen duren.

Geniet van uw winkelen hier!

Terug